Skip to main content

Informatiebijeenkomst huisartsen - obducties

Dinsdag 26 maart 2024 organiseren we een informatiebijeenkomst over obducties voor huisartsen. Inloop vanaf 17.30 uur en de bijeenkomst start om 18.00 uur. Er is plek voor maximaal 40 huisartsen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Save the date 1

 

BVO Colon audit succesvol doorstaan

Vandaag hebben we het auditteam van de screeningsorganisatie Bevolkingsonderzoek Nederland ontvangen in het kader van onze bijdrage aan het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Infobulletin december 2022

RvA ISO audit

Het auditteam van de Raad voor Accreditatie (RvA) heeft LabPON afgelopen oktober gevisiteerd in het kader van een eerste controle van de 4-jarige certificeringscyclus NEN-ISO15189 Medische laboratoria - Bijzondere eisen voor kwaliteit en competentie. Tijdens deze audit werd één bevinding geconstateerd. Bij de omvang bepaling werd snel duidelijk dat deels al wordt voldaan aan de eisen uit deze norm. Als aanvullende acties werden interne documenten verder aangescherpt. Deze oplossing werd door de RVA positief beoordeeld waarmee de bevinding werd opgeheven. We kijken terug op een succesvolle afsluiting van deze auditronde.